Bumbag

Bahne og Velvetnoon indgår samarbejde om unika-bumbags i genbrugsmateriale

Bahne og Velvetnoon indgår samarbejde om unika-bumbags i genbrugsmateriale

Det handler om genbrug, kvalitet og unika, når Velvetnoon designer og producerer bumbags i genbrugte tekstiler. Og nu kan du også finde de populære bumbags i Bahnes butikker. Velvetnoon og Bahne har nemlig startet et nyt samarbejde.

Konkret designer og syr Velvetnoon bumbags af alt fra aflagte skjorter, kedeldragter, surffrakker, sømandssweatre til Liverpool-halstørklæder. Alle bumbags er derfor unika og upcycled design, og disse kan nu findes i udvalgte Bahne-butikker - herunder Århus, Vejle, Frederiksberg Centret og på Østerbro i København - fra sensommeren 2023.

Deva Bengtsen og Marianne Nielsen, der er indkøbere hos Bahne, ser frem til samarbejdet og glæder sig over at Bahne rykker endnu mere på upcycling-bølgen, der skyller ind over dansk design.

“Vi har længe haft et godt øje til designer Iben Fredsøe og Velvetnoon, der med sine fede bumbags, genbrug og dristige designs rammer ind på en af de veje, som vi hos Bahne gerne vil forfølge,” siger Deva Bengtsen og Marianne Nielsen fortsætter: “Og vi er desuden helt sikre på, at vores kunder tager Velvetnoons produkter til sig, da både det danskproducerede og genbrugstanken åbenlyst fylder mere og mere hos dem.” 

Et gennembrud for Velvetnoon

Samarbejdet har været et stykke tid undervejs, og designer Iben Maria Fredsøe er både stolt over og glad for, at hendes bumbags nu kommer ud til danskerne i butikkerne.

“Der er ingen tvivl om, at samarbejdet med Bahne er et gennembrud for Velvetnoon. I et par år har vores bumbags været en lidt eksklusiv hemmelighed, der er kommet ud til en mindre skare af designinteresserede. Med Bahne kommer vi selvfølgelig bredere ud, og det er enormt vigtigt for en lille virksomhed,’ siger Iben Maria Fredsøe, der producerer sine produkter i Lynæs.

Indtil nu har Velvetnoons bumbags hovedsageligt været handlet online, men der har af flere omgange været interesse fra både Tyskland og USA, hvilket har resulteret i at lokale forhandlere i blandt andet Los Angeles har upcycled Velvetnoon-bumbags på hylderne.

‘Nogle af de første bumbags blev til i samarbejde med Klitmøller Rig Wear, der gav mig deres udtjente surffrakker til at sy af - hvilket de var vilde med i LA - og siden har det udviklet sig stødt, og nu står vi her,’ slutter Iben Maria Fredsøe.

De første bumbags fra Velvetnoon er allerede leveret til Bahnes butikker.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

For yderligere kommentarer:

Deva Bengtsen, indkøber hos Bahne, tlf: 6037 3013

Iben Maria Fredsøe, designer              tlf: 5122 4273  /  velvetnoon.dk

 

Read next

Kan man sy tasker af flyvende tæpper...?
En lille ræv på...

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Free Delivery in Denmark

Free Delivery in Denmark when you shop for more than 900 DKK Use CODE: "FRIFRAGT"

Customer Service

Phone: +45 51224273 Monday - Friday 9-16

Follow us on Instagram

Here you will find News, Inspiration & Behind the Scene

Safe Payment

We use Shopify´s safe Payment System