Genbrug

En lille ræv på...

En lille ræv på...

En ægte falsk rævpels.


Er du snu som en ræv - eller er du en rigtig rævepels? Ræven har lagt de spidse ører til meget gennem tiden. 

Her hos Velvetnoon elsker vi  ræve - og syntes den fortjener at blive båret med stolthed. Nok er vi ikke med på mormor-moden, hvor rigtige ræve måtte lade livet, for at de fine fruer kunne pryde sig med ægte ræveskind. Derfor har vi tænkt nyt.

Velvetnoon har lavet en ny, dyrevenlig og bæredygtig version af ræven. Vi bruger upcyclede tekstiler samlet fra forskellige steder. Nogle fra modehusene i Paris, andre fra slidt arbejdstøj - eller udtjente fede surferfrakker. Klippet og syet i Lynæs med stor kærlighed for designet og naturen. Og så gør det bestemt heller ikke noget, hvis disse tørklæder kan få folk til at kigge en ekstra gang, når du står i Føtex - og hvem ved få et smil frem på læben eller en kærlig samtale igang over indkøbskurven. 

Alle Scarfs er unikke og håndlavede. Vi lægger stor vægt på at alle ræve er super bløde mod halsen - og vi bruger ofte materialer som cashmere og blød uld. 

Alle tørklæderne har et navn - for din ræv har sin helt egen personlighed. 

Og hey - hvem siger man er for gammel til en bamse? Bare fordi man for længst har rundet de 40 - har taget en seriøs uddannelse og afleverer sin selvangivelse til tiden...? - Faktisk burde alle have en bamse med på arbejde - med i Netto eller den kedelige bustur på vej til arbejde. Vi lover at disse ræve gør din - og forhåbentlig alle andres verden en smule sjovere - for kloden har brug for klimakram og kærlighed!

Read next

Bahne og Velvetnoon indgår samarbejde om unika-bumbags i genbrugsmateriale
Julekalender og mandelgaver

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Free Delivery in Denmark

Free Delivery in Denmark when you shop for more than 900 DKK Use CODE: "FRIFRAGT"

Customer Service

Phone: +45 51224273 Monday - Friday 9-16

Follow us on Instagram

Here you will find News, Inspiration & Behind the Scene

Safe Payment

We use Shopify´s safe Payment System