Julekalender og mandelgaver

Julekalender og mandelgaver

Julekalenderen hos Velvetnoon

Velvetnoon fejrer julen med en julekalender. Hver eneste dag i december frem til jul åbnes der en ny låge i vores julekalender. Vi har lavet 24 unikke og upcyclede washbags - eller toilettasker om du vil. De hedder fx 3. December 2023 d. 3. december osv... - og der er rigeligt plads til både shampoo´en og hårbørsten. Helt perfekt til rejsen - eller til at pynte på badeværelset. 

Hver morgen omkring klokken 8 åbner vi en ny låge. Det er først til mølle, da der kun findes én unik washbag hver dag. De koster 99 DKK stykket - og normalprisen er 399 DKK, så der er noget at spare. 

Så mangler du en værtindegave, nissegave eller mandelgave, så er det bare om at holde øje med shoppen hver morgen frem til jul. 

 

Mandelgaver

I har været så søde og taget virkelig godt imod Velvetnoon´s julekalender - og de unikke washbags ryger virkelig hurtigt. Derfor har vi lavet en lille ekstra juleoverraskelse til jer - nemlig Mandelgaver.

Mandelgaverne er fine, unikke og upcyclede tasker til virkelig gode priser - nemlig fra 99 DKK til 199 DKK (Normalpris op til 599 DKK) Så mangler du en bæredygtig og personlig gave til jul - så er det muligt at finde den her. 

Igen er der tale om først til mølle, da alle tasker er unikke - så ikke noget med at ligge i sofaen og spise pebernødder - Ind på shoppen og find den bedste mandelgave.

Rigtig bæredygtig jul til dig! 

 

Read next

En lille ræv på...

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Free Delivery in Denmark

Free Delivery in Denmark when you shop for more than 900 DKK Use CODE: "FRIFRAGT"

Customer Service

Phone: +45 51224273 Monday - Friday 9-16

Follow us on Instagram

Here you will find News, Inspiration & Behind the Scene

Safe Payment

We use Shopify´s safe Payment System