Julekalender og mandelgaver

Julekalender og mandelgaver

Julekalenderen hos Velvetnoon

Velvetnoon fejrer julen med en julekalender. Hver eneste dag i december frem til jul åbnes der en ny låge i vores julekalender. Vi har lavet 24 unikke og upcyclede washbags - eller toilettasker om du vil. De hedder fx 3. December 2023 d. 3. december osv... - og der er rigeligt plads til både shampoo´en og hårbørsten. Helt perfekt til rejsen - eller til at pynte på badeværelset. 

Hver morgen omkring klokken 8 åbner vi en ny låge. Det er først til mølle, da der kun findes én unik washbag hver dag. De koster 99 DKK stykket - og normalprisen er 399 DKK, så der er noget at spare. 

Så mangler du en værtindegave, nissegave eller mandelgave, så er det bare om at holde øje med shoppen hver morgen frem til jul. 

 

Mandelgaver

I har været så søde og taget virkelig godt imod Velvetnoon´s julekalender - og de unikke washbags ryger virkelig hurtigt. Derfor har vi lavet en lille ekstra juleoverraskelse til jer - nemlig Mandelgaver.

Mandelgaverne er fine, unikke og upcyclede tasker til virkelig gode priser - nemlig fra 99 DKK til 199 DKK (Normalpris op til 599 DKK) Så mangler du en bæredygtig og personlig gave til jul - så er det muligt at finde den her. 

Igen er der tale om først til mølle, da alle tasker er unikke - så ikke noget med at ligge i sofaen og spise pebernødder - Ind på shoppen og find den bedste mandelgave.

Rigtig bæredygtig jul til dig! 

 

Læs næste

En lille ræv på...

Efterlad en kommentar

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Fri Fragt

Der er gratis fragt ved køb over 900 DKK Kode: FRIFRAGT

Customer service

Phone: +45 51224273

Send gerne SMS

Mandag - Fredag 9-16

Følg os på Instagram

Her får du nyheder, inspiration og skøre historier

Sikker Betaling

Vi bruger Shopify´s sikre betalingssystem