Bumbag

Velvetnoon Bumbags - Fra udtjent tøj til nye eventyr i hele verden!

Velvetnoon Bumbags - Fra udtjent tøj til nye eventyr i hele verden!

Hos Velvetnoon elsker vi historier. Ikke kun dem, vi deler over en kop kaffe, men også de historier, som hver eneste af vores Bumbags bærer med sig. Tænk dig – det stof, du nu svinger over skulderen i form af en lækker, trendy taske, har måske engang været en gammel bluse, et retro gardin eller endda en vintage jakke. Og nu? Nu er det klar til at rejse jorden rundt sammen med dig!

Fra Skabet og Skraldebøtten til Strøget – og Videre!
Det hele starter med tekstiler, der engang havde et andet liv. De var måske gemt væk i et hjørne af skabet eller ventede på en genbrugsbutik, men vi ser ikke bare gammelt tøj – vi ser muligheder! Gennem kreativ upcycling forvandler vi det til noget nyt, unikt og sprængfyldt med personlighed.

Hver Velvetnoon Bumbag er et enestående design – ingen er helt ens, for hvert stykke stof har sin egen unikke historie. Den farverige patchwork, de sjove mønstre og det bæredygtige håndværk gør hver taske til en lille genanvendt skat, der oser af både stil og samvittighed.

Rejsen er Lige Begyndt!
Vores Velvetnoon Bumbags er på vej til at erobre hjerter og skuldre over hele kloden. Fra København til New York, fra Tokyo til Berlin – vores tasker er klar til at tage del i dine daglige eventyr, hvad end det er en hurtig tur til supermarkedet eller en storbyferie.

Og ved du, hvad det bedste er? Ved at vælge en Bumbag fra Velvetnoon er du med til at mindske spild og støtte genanvendelse. Du viser, at mode godt kan være både smukt, sjovt og bæredygtigt – alt sammen på én gang.

Så næste gang du griber ud efter din Bumbag, så tænk lige på det: Du har ikke bare en taske. Du har en del af en global rejse, en historie af bæredygtighed og en stilsikker følgesvend, der er med dig hele vejen – fra Danmark til verdens ende!

Velvetnoon – Bumbags med sjæl og stil, klar til at tage med dig overalt!

Læs næste

Julekalender og mandelgaver

Efterlad en kommentar

'

Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.

Fri Fragt

Der er gratis fragt ved køb over 900 DKK Kode: FRIFRAGT

Customer service

Phone: +45 51224273

Send gerne SMS

Mandag - Fredag 9-16

Følg os på Instagram

Her får du nyheder, inspiration og skøre historier

Sikker Betaling

Vi bruger Shopify´s sikre betalingssystem